Tante-kys – tunge-kys – lange kys – lovende kys?

Ved du, hvad et godt kys er? Altså udover at være dejligt og nydelsesfuldt og pirrende? Her er top-ti over kyssets egenskaber:

1.

Hold tungen lige i munden, når du kysser din date første gang, for jeres første kys er vildt afgørende for, om I bliver kærester. Der findes statistik, der dokumenterer, at langt de fleste (næsten to tredjedele af alle kvinder og ca. 60 pct. af mændene) mister enhver lyst og interesse, hvis det første kys er en flad fornemmelse.

2.

Du forbrænder 26 kalorier i minuttet, når du tungekysser. Det svarer til at tage to bidder af et æble og tygge det langsomt. Hvad foretrækker du?

3.

Kys aktiverer minimum 5 ud af vores 12 ansigtsmuskler, det øger blodcirkulationen og giver glød til ansigtet. Og udglatter hudens rynker, hvis den skulle have nogle.

4.

Du bliver straks i bedre humør, fordi der frigives oxytocin og dopamin i hjernen.

5.

Når mange millioner bakterier udveksles under et kys – og det er netop tilfældet – danner kroppen antistoffer. Du bliver altså ikke så let ramt af irriterende forkølelser og hvad man ellers kan smittes med ude blandt mennesker.

6.

Kys (og kram) afhjælper uro og stress og giver bedre nattesøvn. Også selvom det ikke er et godnatkys.

7.

I erindringen har det første kys en mere fremtrædende plads end fuldbyrdet sex. Flertallet af os husker vores første kys langt bedre end første gang, vi havde sex. Et universitet i Indianapolis har ligefrem undersøgt påstanden med en kæmpe rundspørge.

8.

Kys din bedre halvdel farvel om morgenen og nedsæt risikoen markant for at komme galt af sted i trafikken på vej til jobbet. Der er tilsyneladende en forbindelse mellem positivitet og opmærksomhed, så vi er mere årvågne, når vi er taget hjemmefra i godt humør.

9.

For lidt og for meget spytsekretion er lige elendigt. Alligevel forbedrer det tørre kys dine odds i langt højere grad end det slubrende våde kys. Til at begynde med i hvert fald.

10.

En smart første-kys-strategi har fordelingsnøglen 95/5. Det vil sige, at du flytter dig 95 pct. af afstanden mellem jer og venter på, at din date rykker de sidste fem pct. for at blive forenet i et kys. Og ligesom med desserter er det mere elegant at tage to gange end at overfylde tallerknen: Små bidder!

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra JustKiss

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.