Det afslører stjernerne om deres ikoniske film-kys

Klaptræ – and action! Du står i en hed omfavnelse med det lækreste Hollywood-skår. Det kunne være Bradley Cooper, Kate Hudson, Hugh Grant… I kysser lidenskabeligt, men instruktøren råber – ja tak! One more time. Igen og igen må I kysse forfra. Det er da en fantasi, der vil frem?

Men før den får dig til at nedsmelte, så læs her, hvad stjernerne selv afslører om nogle af deres mest ikoniske filmkys:

Akavet pirat-kys

Efter den sindssyge retssag mellem Johnny Depp og Amber Heard er antallet af kysse-lystne fans i Depps favør sikkert faldet. Men før den storm? Jack Sparrow havde vist frit valg. Selv var han dog ikke så stolt over at skulle kysse den unge, smukke medspiller i Pirates of the Caribbean, Keira Knightley. Hun var blot 17 år, mens Depp var 39. – Aldersforskellen gjorde det vildt akavet, så det skulle bare overstås, har han sagt i et interview.

Løbe-tud

Reese Witherspoon afslørede, at Twilight-stjernen Robert Pattinson var snotforkølet, da de indspillede de intime scener i det romantiske drama, Water for Elephants. – Hans næse løb non-stop og han tørrede den i bogstaveligste forstand af i mit hår, som gudskelov var en paryk!

Spyt og savl

Bradley Cooper og Jennifer Lawrence er nære venner, så han tog det pænt, da hun efter indspilningen af komedien Silver Linings Playbook konstaterede, at han er en sjaskvåd kysser! Men efter alt det spyt og savl fik hun sit på det tørre med Oscar, nemlig statuetten, hun vandt for bedste kvindelige hovedrolle.

Helt håbløs

Da Helen Mirren engang blev interviewet om sin rolle i filmen Mosquito Kysten, fortalte hun, at Harrison Ford var den sødeste, flinkeste og mest behagelige mand, man kan tænke sig. – Men han kan ikke kysse, tilføjede hun. – Han er helt håbløs og jeg ved, at andre skuespillerinder giver mig ret. – Han låser helt og aldeles i de scener. Måske er han heller ikke særlig god til at kysse udenfor filmstudiet, funderede hun.

Ingen french kisses

Den franske skuespillerinde Virginie Ledoyen kunne ikke spore den mindste følsomhed i kyssescenerne med Leonarde DiCaprio under indspilningen af filmen The Beach. – Jeg ville aldrig have et forhold til en mand, der kysser så lidenskabsløst. I filmen kysser vi under vand, men jeg tænkte udelukkende på, at jeg ikke skulle drukne.

Tobaksånde

Den amerikanske skuespiller, komiker, manuskriptforfatter og sangskriver Jason Segel scorede absolut ingen point hos Alyson Hannigan, da de to arbejdede sammen i filmen How I Met Your Mother. – Han stank af tobaksrøg. Han prøvede at tage hensyn ved at tygge tyggegummi og spise pebermyntepastiller, men det var som at kysse et klamt askebæger, sukkede hun.

Rå løg

Matthew McConaughey og Kate Hudson var det romantiske par i filmene Fool's Gold og How to Lose a Guy in 10 Days, men ingen af dem så frem til de store passionerede kyssescener. – De scener involverede også prut, snot og bøvs, sagde Kate Hudson i en podcast, mens Matthew McConaughey har udtalt, at han havde Kate Hudson mistænkt for helt bevidst at spise rå løg lige før optagelserne.

Hørte jeg et ekko?

Hugh Grant regnes for en sand gentleman, men overvældende høflig var han ikke, da han i et Oprah Winfrey show blev spurgt til kyssescenerne med Julia Roberts i Notting Hill. – Hun er stor i kæften. Altså hun har i bogstavelig forstand en virkelig stor mund. Da jeg kyssede hende, fornemmede jeg at svagt ekko…

Vil du opleve dating der giver sommerfugle i maven?

Kom ind og mærk sommerfuglene i maven når vi afslører hvem du passer allerbedst sammen med. Vores unikke matchmaker-teknologi arbejder 24 timer i døgnet. Er du klar til at møde din nye kæreste?

Opret gratis profil
Maria fra JustKiss

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.