Det starter med et kys. Læber lyver ikke 😘

Livet er begyndt at løbe for hurtigt. Vi planlægger, er for meget i vores hoveder og glemmer nogle gange at mærke efter. JustKiss er for dig der har brug for at stoppe op, komme ned i kroppen og bare mærke efter om det føles rigtigt. Og det er egentlig ret simpelt - det starter med et kys. Kysset er sjælens detonator, og læber lyver ikke.

Virksomheden bag JustKiss blev etableret i 1999, og er en af skandinaviens førende på sit felt. JustKiss er tilgængeligt i Danmark, Sverige, Norge, Finland, England, Tyskland og USA. Alene i 2021 fik JustKiss 234.000 nye medlemmer.

Livet er lækkert, og du fortjener at leve fuldt ud. Derfor arrangerer vi løbende sjove og livsbekræftende events, hvor du kan møde kysseklare singler fra dit område. Vil du drikke med på byens tage og drikke Sweetheart Margarita's, eller er du mere til HydroBiking på Københavns kanaler? Vi har noget for alle, og det gode selskab sørger vi også for.

Hvis du får brug for hjælp med at benytte vores tjeneste kan du kontakte os her.

Hvorfor JustKiss?

 • En ægte oplevelse.

  En ægte oplevelse.

  Vi er her for at hjælpe folk, der er klar til at finde nogen at dele deres liv med. Som medlem vil du møde andre medlemmer der søger det samme som dig.

 • Over 20 års erfaring.

  Over 20 års erfaring.

  Vi er blandt de allerførste dating-tjenester i verden. Vores erfaring med kærlighed og forhold er stor og dette får du glæde af som medlem.

 • Vi hjælper dig hele vejen.

  Vi hjælper dig hele vejen.

  Vi er der for dig. Vores kundeservice er tilgængelig 7 dage om ugen og du får svar inden for 48 timer. Du er aldrig alene, og vi hjælper dig hele vejen.

Maria fra JustKiss

Lad mig hjælpe dig med at finde din nye kæreste ❤️

Er du en mand eller kvinde?

Beklager, dette websted bruger funktioner, som din browser ikke understøtter.

Opgrader til en nyere version af Firefox, Chrome, Safari eller Edge så er du klar.